A könyv!


"A könyv a női erőről szól - igen a vitalitásról, ösztönökről, de mindennél még sokkal, de sokkal többről. Isten ments, hogy bárki azt gondolja, a könyv csak nőknek szól!

Havasi Mia szókimondó és magával ragadó stílusban állítja reflektorfénybe azt a tarthatatlan jelen állapotot, amely egy olyan múltból ered, ahogyan ezt a múltat nem ismertük és ahonnan torz pofájú jövőkép feni ránk vasfogát. Csakhogy - erőnk van. Változtatni is. Bármit. És a megnyíló új távlatok rendkívül izgalmasak!"

A könyv első részében visszatekintünk régmúlt idők titkaiba.  Marija Gimbutas munkásságán át egy olyan kultúra hagyatékaival  ismerkedünk, amelyre eddig magyar nyelven nem volt lehetőség.
Azt kutatjuk, mi vezetett el a nők több ezer éves elnyomásához, hogyan lehet ez még ma is a mindennapjaink része, és hogyan jutottunk el korszakokon át a jelen időszak szükségszerű változásaihoz? Mert változás van és szükséges is, hogy megtörténjen.
Miért fontos a belső tájakon való barangolás?
Mit tehetünk ma, itt és most?

A könyv második részében Interjúalanyaimmal - tizenegy bátor Nő történetén át - arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk – az Erőnk felfedezésére még a legnagyobb nehézségek közepette is számtalan út és mód kínálkozik. A változás rajtunk áll.

A KÖNYVET  DECEMBER 11-15 között 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATOD MEG, VAGYIS: 3900 Ft. HELYETT 3120 Ft-ért LEHET A TIÉD!
Az első öt vásárló, egy kézzel készített egyedi könyvjelzőt kap ajándékba a könyv mellé!

A további részleteket a rendelés beérkezése után egy személyes e-mailben osztom meg Veled!


KÖNYVRENDELÉS: havasi.mia@gmail.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése